Nedisponibil
Banner image
1.Pot să particip? 
 • Este permis un singur cont pe persoană. Conturile multiple vor fi închise. Este permis un singur pronostic pe rundă pentru fiecare persoană
 • Jocul este complet gratuit și poți utiliza aceleași detalii de conectare pe care le utilizezi pentru Betfair.ro 

2.Ce trebuie să fac? 
 • Jocul Golden Goals presupune ca fiecare participant să ghicească scorul corect în fiecare meci dintr-un număr prestabilit de meciuri din campionate europene de fotbal selectate de Betfair. Betfair își rezervă dreptul, la discreția sa, de a alege meciurile cărora li se aplică jocul Golden Goals. Betfair își rezervă dreptul, la discreția sa, de a alege meciuri și din afara competițiilor de top atunci când nu există meciuri disponibile în calendarul competițional. Pentru a câștiga, participantul trebuie să preconizeze cu acuratețe scorul corect din TOATE meciurile selectate pentru runda respectivă. În scopul acestei competiții, scorul care contează va fi scorul de la sfârșitul timpului regulamentar de joc (90 de minute plus eventualele minute de prelungire).
 • Trimiterea pronosticurilor pentru fiecare rundă a promoției Golden Goals se încheie cu 5 minute înainte de lovitura de deschidere din primul meci din runda respectivă.
 • Un pronostic poate fi schimbat după ce a fost trimis, până la începerea primului meci din runda respectivă

3.Ce pot câștiga?
 • Prezice corect scorul în 6 meciuri și ai șansa de a câștiga jackpot-ul de 1.000.000 RON. Anticipează-le corect pe toate 6 și premiul e al tău.
 • În cazul mai multor câștigători, jackpotul va fi împărțit în mod egal între aceștia.
 • Pentru rundele în care nu se câștigă jackpotul, vor exista premii săptămânale ale rundelor pentru preconizarea corectă a scorurilor după cum urmează

2 scoruri corecte - 10 RON (2€/£/$) bonus

3 scoruri corecte - 25 RON (5€/£/$) bonus

4 scoruri corecte - 250 RON (50€/£/$) bonus

5 scoruri corecte - 1000 RON (200€/£/$) bonus    


4.Alte informații importante
 • Betfair își rezervă dreptul să te descalifice de la promoție și/sau să-ți închidă contul Betfair, în cazul în care consideră că există suficiente dovezi de abuz, de exemplu folosirea mai multor nume de utilizator sau deschiderea mai multor conturi personale de pariuri pentru a participa la promoție.
 • În astfel de cazuri Betfair nu-ți va plăti contravaloarea bonusurilor.
 • Lista completă a termenilor și condițiilor poate fi găsită aici

Joacă gratuit

GOLDEN GOALS – Câștigă 1.000.000 RON

Ne pare rău să vă informăm că nu puteţi lua parte la această promoţie din cauză că sunteţi auto-exclus

Ne pare rău să vă informăm că această promoţie nu este disponibilă. Apasă pe linkul de mai jos pentru a vedea promoţiile disponibile pentru dumneavoastră.

Verifică şi celelalte promoţii.

Ne pare rău să vă informăm că această promoţie nu este disponibilă în ţara dumneavoastră. Apasă pe linkul de mai jos pentru a vedea promoţiile disponibile pentru dumneavoastră.

Verifică şi celelalte promoţii.

Ne pare rău să va informăm că această promoţie nu este disponibilă în valuta dumneavoastră. Apasă pe linkul de mai jos pentru a vedea promoţiile disponibile pentru dumneavoastră.

Verifică şi celelalte promoţii.

Ne pare rău să va informăm că această promoţie nu este disponibilă deoarece contul dumneavoastră nu a fost încă verificat. Apasă pe linkul de mai jos pentru a vedea promoţiile disponibile pentru dumneavoastră.

Verifică şi celelalte promoţii.

You have already opted in in this promotion.

Verifică şi celelalte promoţii.

Oops ceva nu a mers cum ne-am aşteptat. Te rugăm navigheaza înapoi şi încearcă să te înscrii din nou în promoţie.

Trebuie să fii autentificat pentru a accesa promoţia. Te rugăm autentifică-te şi încearcă din nou.

Ne pare rău să vă informăm că această promoţie nu există.

Ne pare rău să vă informăm că această promoţie nu este disponibilă. Apasă pe linkul de mai jos pentru a vedea promoţiile disponibile pentru dumneavoastră.

Verifică şi celelalte promoţii.

 • Anticipează corect scorul a 6 meciuri de fotbal din campionate europene de top.
 • Câștigă jackpot-ul de 1.000.000 RON 

Joacă acum

Prin participarea la această promoție, accepți termenii și condițiile.