Nedisponibil
Banner image
Trebuie optezi pentru a beneficia de această promoție. 

Pariul care se califică va fi primul tău Pariu Combinat câștigător la o cotă minimă de 5.00 pe care îl plasezi în fiecare săptămână. Dacă primul tău Pariu Combinat câștigător la o cotă minimă de 5.00 este plasat împreună cu o serie de alte pariuri, pariul care se califică va fi cel cu numărul de referință cel mai mic.

Te poți califica pentru această ofertă o singură dată pe săptămână, de luni la ora 00:00 până duminică la ora 23:59. Pentru a primi bonusul, pariurile trebuie plasate și soluționate în perioada săptămânală de calificare.

1.     Cine poate participa?
 • Poți participa cu un singur cont.  Dacă Betfair ți-a interzis participarea (prin e-mail sau altfel) la toate promoțiile, atunci nu te califici nici pentru această promoție.
 • Această ofertă este deschisă pentru clienți noi și deja existenți, cu vârsta de cel puțin 18 ani, care au domiciliul în România

2.     Cum și când mă pot califica?
 • Trebuieoptezi pentru a putea beneficia de această promoție. 
 • Plasează un Pariu Combinat câștigător la o cotă minimă de 5.00 în fiecare săptămână și primești un pariu bonus cu aceeași miză care poate fi folosit pe Sportsbook, în valoare de până la 125 RON (25€/£/$).
 • Pariul care se califică va fi primul tău Pariu Combinat câștigător la o cotă minimă de 5.00 pe care îl plasezi în fiecare săptămână. Dacă primul tău Pariu Combinat câștigător la o cotă minimă de 5.00 este plasat împreună cu o serie de alte pariuri, pariul care se califică va fi cel cu numărul de referință cel mai mic.
 • Exemplu: dacă primul tău Pariu Combinat câștigător la o cotă minimă de 5.00 dintr-o anumită săptămână are o miză de 75 RON (15€/£/$), iar ulterior plasezi încă un Pariu Combinat câștigător la o cotă minimă de 5.00 cu o miză de 125 RON (25€/£/$), în săptămâna respectivă te vei califica pentru un bonus de 75 RON (15€/£/$).
 • Te poți califica pentru această ofertă o singură dată pe săptămână, de luni la ora 00:00 până duminică la ora 23:59. Pentru a primi bonusul, pariurile trebuie plasate și soluționate în perioada săptămânală de calificare.
 • Pariurile pentru care s-a folosit cash out (fie parțial, fie complet) nu se califică pentru această ofertă.
 • Pariurile plasate folosind fonduri bonus nu se califică pentru această promoție.


3.     Ce pot câștiga?
 • După ce ai optat, dacă plasezi un Pariu Combinat câștigător pe Sportsbook care se califică (și îndeplinești toate condițiile acestei promoții), vei primi un bonus Sportsbook de până la 125 RON (25€/£/$), cu aceeași valoare ca miza primului tău Pariu Combinat câștigător la o cotă minimă de 5.00 din săptămâna respectivă.
 • Bonusul Sportsbook va expira la 48 de ore după acordare.
 • Bonusul primit nu poate fi retras ca numerar și, așa cum s-a menționat mai sus, trebuie folosit pe Betfair Sportsbook. 
 • Orice câștiguri pe care le obții din pariurile plasate utilizând fonduri bonus pot fi retrase.

4.     Când voi primi premiul?
 • Bonusul va fi transferat în contul tău până la ora 14:00 în zilele de luni ulterioare săptămânii în care te-ai calificat pentru promoție.

5.     Alte informații importante
 • Betfair își rezervă dreptul să te descalifice de la promoție și/sau să-ți închidă contul Betfair, în cazul în care consideră că există suficiente dovezi de abuz, de exemplu folosirea mai multor nume de utilizator sau deschiderea mai multor conturi personale de pariuri pentru a participa la promoție. În astfel de cazuri Betfair nu-ți va plăti contravaloarea bonusurilor.
 • Se aplică termenii și condițiile Betfair Sportsbook pentru promoții. Vezi aici.


Centru de ajutor Betfair - Contactează-ne


Primești până la 125 RON bonus dacă plasezi un Pariu Combinat câștigător la o cotă minimă de 5.00

Ne pare rău să vă informăm că nu puteţi lua parte la această promoţie din cauză că sunteţi auto-exclus

Ne pare rău să vă informăm că această promoţie nu este disponibilă. Apasă pe linkul de mai jos pentru a vedea promoţiile disponibile pentru dumneavoastră.

Verifică şi celelalte promoţii.

Ne pare rău să vă informăm că această promoţie nu este disponibilă în ţara dumneavoastră. Apasă pe linkul de mai jos pentru a vedea promoţiile disponibile pentru dumneavoastră.

Verifică şi celelalte promoţii.

Ne pare rău să va informăm că această promoţie nu este disponibilă în valuta dumneavoastră. Apasă pe linkul de mai jos pentru a vedea promoţiile disponibile pentru dumneavoastră.

Verifică şi celelalte promoţii.

Ne pare rău să va informăm că această promoţie nu este disponibilă deoarece contul dumneavoastră nu a fost încă verificat. Apasă pe linkul de mai jos pentru a vedea promoţiile disponibile pentru dumneavoastră.

Verifică şi celelalte promoţii.

You have already opted in in this promotion.

Verifică şi celelalte promoţii.

Oops ceva nu a mers cum ne-am aşteptat. Te rugăm navigheaza înapoi şi încearcă să te înscrii din nou în promoţie.

Trebuie să fii autentificat pentru a accesa promoţia. Te rugăm autentifică-te şi încearcă din nou.

Ne pare rău să vă informăm că această promoţie nu există.

Ne pare rău să vă informăm că această promoţie nu este disponibilă. Apasă pe linkul de mai jos pentru a vedea promoţiile disponibile pentru dumneavoastră.

Verifică şi celelalte promoţii.

Trebuie sa optezi pentru a beneficia de această promoție


După ce ai optat, dacă plasezi un Pariu Combinat câștigător pe Sportsbook care se califică (și îndeplinești toate condițiile acestei promoții), vei primi un bonus Sportsbook de până la 125 RON (25€/£/$), cu aceeași valoare ca miza primului tău Pariu Combinat câștigător la o cotă minimă de 5.0 din săptămâna respectivă.


Te poți califica pentru această ofertă o singură dată pe săptămână, de luni la ora 00:00 până duminică la ora 23:59. Pentru a primi bonusul, pariurile trebuie plasate și soluționate în perioada săptămânală de calificare.


Optează acum

Prin participarea la această promoție, accepți termenii și condițiile.