Expirat
Banner image

Cine poate participa?

Ofertă disponibilă pentru clienții Betfair existenți.Cum și când mă pot califica?

Trebuie să accepți și să pariezi cel puțin 15 RON (3 £/€/$) în bani reali la jocurile eligibile. Poți să participi zilnic la promoție pe perioada promoțională. Participarea e limitată la o dată pe zi în perioada 27 Martie 2023 – 18 Iunie 2023.Ce jocuri pot juca pentru a îndeplini cerința de pariere pentru bonus?

Jocurile eligibile pentru această promoție se află în secțiunea jocuri eligibile.


Care sunt jocurile eligibile?

Poți folosi bonusul primit la jocurile cu sloturi menționate în secțiunea de jocuri eligibile.


Când voi primi premiul?

Odată ce ai îndeplinit cerințele de pariere, vei primi bonusul automat.

Bonusul este valabil până la ora 23:59 în ziua acceptării promoției. Promoția se resetează în fiecare zi la ora 00:00 când vei putea paria din nou pentru a dobândi bonusul de 5 RON (1£/€/$).

Bonusul poate fi folosit la oricare dintre jocurile eligibile.


Ce altceva trebuie să știu

Bonusul impune o cerință de pariere o dată înainte de a putea efectua retrageri.

Odată ce bonusul a fost folosit, vei paria cu fonduri reale, din soldul contului tău.


Alte aspecte esențiale:

Această promoție este limitată la un cont per client.  Pentru a ne asigura că promoția este limitată la un cont per client, permitem unui singur client să participe de la fiecare adresă de domiciliu, adresă IP, adresă de e-mail, număr de telefon, număr de cont de plată (de ex., card de debit sau de credit) și computer folosit în comun (de ex., bibliotecă publică sau loc de muncă).

Dacă un jucător este neeligibil sau dacă se constată că un jucător deține mai multe conturi, ne rezervăm dreptul de a refuza plata premiului/bonusului și a oricăror câștiguri în așteptare generate de jocul cu fonduri bonus.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a întrerupe această promoție în orice moment, din orice motiv, fără notificarea prealabilă a jucătorilor.  Acest lucru nu va afecta jucătorii care au început deja să parieze în cadrul unei promoții.

În cazul în care se încalcă orice condiție a promoției sau există dovezi că un client folosește promoția pentru a garanta profituri indiferent de rezultat (fie individual, fie ca parte dintr-un grup), ne rezervăm dreptul de a cere restituirea elementului de bonus și a oricăror câștiguri în așteptare generate de jocul cu fonduri bonus.

 

 

Cazinoul își rezervă dreptul de a refuza orice retrageri și/sau de a confisca toate câștigurile pentru joc ilicit. Jocul ilicit include, fără a se limita la, oricare dintre următoarele tipuri de joc:

 

  •   Plasarea de pariuri simple egale cu sau mai mari de 30 % din valoarea bonusului și a depunerii, înainte ca cerințele de pariere pentru acel bonus să fi fost îndeplinite.

 

Ex.: depui 500 RON, accepți un bonus de 500 RON și plasezi un pariu simplu de 300 RON pe orice joc.

 

  •   Trecerea de la un joc cu pondere mică (25 % sau mai puțin) la un joc cu pondere mare (100 %) după câștiguri mari, cu scopul de a trece de cerințele de pariere.

 

Ex.: plasezi cel puțin un pariu pe orice joc care are o pondere de 25 % sau mai puțin, câștigi 100 % peste miză și muți miza inițială și câștigurile pe un joc care are o pondere de 100 %, în vederea îndeplinirii cerințelor de pariere.

 

  • Jucarea a 500 sau mai multe rotiri automate la un aparat de jocuri mecanice și/sau jucarea continuă la un aparat de jocuri mecanice timp de mai mult de două ore, în timp ce un bonus este activ.

 

Ex.: setezi orice joc să ruleze în modul rotire automată pentru 500 de rotiri în timp ce ai un bonus activ în contul tău și/sau joci timp de două ore sau mai mult (indiferent de numărul de sesiuni) în timp ce ai un bonus activ.

 

 

 Se aplică termenii standard pentru promoții ai Betfair, a se vedea aici.

Super 7s

i

Scarab Queen

i

Sweet Bonanza

i

Wolf Gold

i

Fruit Party

i

Hot to Burn

i

Great Rhino

i

The Dog House Megaways

i

Curse of the Werewolf Megaways

i

Mysterious

i

The Dog House

i

Spartan King

i

Mustang Gold

i

Bronco Spirit

i

John Hunter and the Book of Tut

i

Wild West Gold

i

Pyramid King

i

Aztec Gems

i

Chilli Heat

i

Big Bass Bonanza 

i

Pariezi 15 RON (3 £/€/$) și primești 5 RON (1£/€/$)

Se aplică termeni și condiții.

Expirat

Ce mai trebuia să faci?

  1. ACCEPT
  2. Pariază €3,00
  3. Obține bonusul
  4. Rulează cei €1,00 bonus o dată